Figyelmeztet a légiutas-kísérő: van a repülőgépnek egy olyan része, amit jobb nem használni

Forrás: 123RF -
légiutas-kísérő repülőgép zseb ülés
Van egy olyan része a repülőgépeknek, ahová nem szabad semmit sem tenni, mert annyira gusztustalan.

Senki sem ismeri annyira a repülőgépek rejtelmeit, mint a légiutaskísérők. Többször előfordult már, hogy hasznos tippeket osztottak meg, és most is egy olyan dolgot árult az egyikük, amire az egyszerű utasok nem is gondolnak.

Egy a TikTokon is népszerű légiutas-kísérő az egyik videójában arra hívta fel a figyelmet, hogy semmit se tegyünk az ülések háttámláján található zsebekbe.

Illusztráció Forrás: 123RF

„A szemetet kiszedik ezekből a gép takarítása során, de sosem pucolják ki rendesen. Láttam, hogy mindenfélét szedtek már ki onnan. Ide dugják az utasok a taknyos zsebkendőket, de volt már itt használt zokni, rágógumi, olvadt csokoládé, almacsutka, sőt, bele is hánytak. Aztán felszállsz a következő járatra, és ide teszed a telefonodat vagy a tabletedet" — mondta.

Azoknak, akik aggódnak a higiénia miatt, azt javasolja, hogy vigyenek magukkal antibakteriális törlőkendőt vagy fertőtlenítőszert, érdemes lehet egyszer áttörölni az ülőhelyet és annak környékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.