Most vírusirtó mellé ingyen Windows 10 jár

Forrás:Glory -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A GoodOffer24 már a biztonsági szoftverek licenceit is kiárusítja, ráadásul most bármelyik vírusirtó mellé ingyen kaphattok Windows 10-et.

A karácsonyi időszak elkezdődött, mindenki fenyőfát és karácsonyfadíszeket válogat, de valamikor foglalkozni kell a számítógépünkkel és a rajta megbújó kéretlen programokkal is, amire nagyon jó alkalom az év végi szabadság és pihenés időszaka.

Forrás: Glory

Ennek szellemében a GoodOffer24 leárazta a vírusirtók licenceit, ráadásul minden biztonsági szoftver vásárlásakor egy Windows 10 Pro-val lepnek meg minket, teljesen ingyen. A híres Norton, Kaspersky, McAfee és AVG termékei között tudtok válogatni ezen az oldalon.

Kettőt, egy áráért – Extra 20% kedvezmény az antivírus szoftverekből

A digitális fenyegetésekkel nagyon is érdemes foglalkozni, főleg manapság, amikor szinte mindent a telefonunkról és a számítógépünkről intézünk. Éppen ezért 20% extra kedvezmény jár minden vírusirtó licencre a GoodOffer24-en, amit a TXmas20 kuponnal érhettek el. A fizetés után rövid időn belül emailben érkezik meg az antivírus és a Windows 10 Pro licenc kulcs is.

Forrás: Glory

30% kedvezmény Microsoft szoftverekre

Az összes Microsoft termékre 30% kedvezményt kaptok az TXmas30 kuponkóddal, ráadásul minél több eszközre szóló licencet vásároltok, annál nagyobb kedvezményt érhettek el.

Spórolj még többet a csomagajánlatokkal

A Karácsonyi Vásár alatt is olcsóbban juthattok hozzá a Windows-hoz és az Office programcsomaghoz, ha egyben vásároljátok meg őket. Az TXmas40 kuponnal 40% kedvezmény jár ezekre a pakkokra.

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy nagyszerű online üzlet, akik kimondottan szoftver licencekre specializálódtak. A Microsoft legnépszerűbb termékeit és nagynevű antivírus szoftvereket is beszerezhettek náluk.

A fizetés történhet bankkártyával, de az egyik legbiztonságosabb szolgáltatón, a PayPalen keresztül is, amivel 180 napos vásárlóvédelmet kaptok, így ha bármi probléma lenne a licencekkel azonnal visszakapjátok a pénzeteket.

A 24/7-es GoodOffer24 ügyfélszolgálat is a rendelkezésetekre áll, akik készséggel válaszolnak minden kérdésre. Őket az info@goodoffer24.com email címen érhetitek el.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Life.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.