Legyen egyszerű az iskolakezdés - Így válassz okosan iskolaszereket!

írószer iskolakezdés back to school
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanévkezdésre minden évben már augusztusban elkezdenek készülni a családok. A kicsik - pláne a leendő elsősök - izgatottak, hogy mehetnek iskolába, a nagyobbak megpróbálják minél jobban kihasználni a vakáció utolsó napjait, a szülők pedig átgondolják, melyek lesznek azok a tanszerek, amelyeket mindenképpen be kell szerezniük a gyerekeik számára. A hosszas keresgélés megúszható, ugyanis a Lidl Magyarország, ahogy minden évben, 2022-ben is különféle akciókkal készül az iskolakezdésre, ahol a kiváló minőség mellett a kedvező ár is garantált.

Amíg évtizedekkel ezelőtt szinte minden gyerek egyforma füzetbe írt, egyforma tollal, majd azokat egyforma vagy legalábbis nagyon hasonló táskába pakolták, addig ma óriási választékkal találkozik a vásárló. Van, aki leginkább az árat veszi a választásnál figyelembe, másoknak fontos, hogy igazán jól nézzen ki az a füzet, amelybe a csemetéje az első önálló betűit írja. A kamaszok pedig már szeretik kiválasztani saját maguknak a tanszereket, lehetőleg anélkül, hogy hosszú órákat kelljen rászánniuk a vásárlásra.

Nos, legyen bármilyen korosztály, ahogy az élelmiszerek terén, úgy az írószerek tekintetében is nyugodtan hagyatkozhatunk a Lidlre. Az áruházlánc idén is széles termékpalettával várja vásárlóit, így többek között számos különféle füzet, ceruzák, töltött tolltartók, füzetboxok, ergonomikus iskolatáskák, csomagolástechnikai eszközök, bútorok, kreatív eszközök, széles könyvkínálat és különféle textil termékek is megtalálhatóak lesznek az áruházak polcain.

Akinek az ár-érték arány és a vonzó külső mellett a fenntarthatóság is fontos, annak különösen jó választás lehet a Lidl, ugyanis a vállalat folyamatosan törekszik a magyar termékek és beszállítók helyzetbe hozására, amelynek köszönhetően ebben a kategóriában is számos termék magyar beszállítón keresztül érkezik.

Forrás: Lidl

Legkeresettebb termékek közé az írószerek, füzetek, tolltartók és csomagolástechnikai eszközök tartoznak. Füzetekből pedig egészen a legolcsóbb, egyszerűbb kivitelektől egészen a prémium kategóriás, fotóminőségű borítós füzetekig válogathatnak a vásárlók.

Ha már tudod, mire lesz szükséged, nem kell, hogy az utolsó pillanatig várj, ugyanis az áruházlánc idei iskolakezdési katalógusa július 28-tól érvényes: papíralapon és online is lapozgathatod. Sőt, a nyomtatott katalógusban az egyes termékek melletti négyzetben meg is jelölheted azt, amit mindenképpen beszereznél. Ha mégsem kapkodnád el a vásárlást, augusztusban további akciókat tervez a diszkontlánc, melynek keretében szintén találkozhatunk majd tanévkezdéshez kapcsolódó termékekkel. Így, ha már minden megvan, ami kell, azért érdemes még egy kört futni, és körülnézni az áruház polcain.

Bármilyen iskolakezdéshez kapcsolódó termék vásárlása esetén ajándék – általános iskolások által tervezett - Lidl órarendet is kapsz, amely most is, ahogy minden évben egy fenntarthatósági szempontból fontos témára hívja fel a figyelmet. Idén az élelmiszerpazarlás megelőzése jegyében hirdette meg a Lidl az ÉlelmiszerHősök – Legyél te is az élelmiszermentés bajnoka! pályázatát, amelyben a gyerekek olyan órarendterveket készíthettek, amelyeken bemutatják: ők hogyan, milyen módszerekkel tennének az élelmiszerpazarlás ellen. A diszkontlánc célja ezzel az, hogy játékos és edukatív módon hívja fel a gyermekek figyelmét arra, hogy miként lehet jól gazdálkodni az élelmiszerrel, ami nem csupán takarékossági okokból, de környezetvédelmi szempontból is egyre fontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.