Kökény Attila kerékpár bringázás Megasztár fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárból megismert énekes a műsor óta rengeteget fogyott és bár a nők körében plusz kilókkal is népszerű volt, ő most érzi magát jól a bőrében.

A Life.hu újságírója a BringaMánia elnevezésű program bemutatóján faggatta Kökény Attilát, hogyan tartja formában magát és milyen gyakran pattan biciklire.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A bringázás a gyerekek miatt fontos, nagyon jó, amikor együtt kimegyünk biciklizni a szabadba. Mellette járok edzőterembe, ennek pedig meg is van az eredménye, mert négy év alatt 20 kilót fogytam. A fogyókúra elején mindig az éhséggel küszködtem, de már ez is helyreállt és a szervezetem alkalmazkodott a súlyomhoz" - mesélte Attila, aki emellett az étkezésére is odafigyel.

„Nem eszem zsíros ételeket, nagyon ritkán hétvégén azért megengedek magamnak egy-két édességet vagy nehezebb ételt is. Egy dietetikus ismerősöm azt tanácsolta, ennyi néha bele is kell, hogy férjen. Szüksége van a szervezetnek a sóra, cukorra, nem szabad mindent megvonni magunktól. Hétköznap saláta, csirke, hal, hétvégén pedig jöhet egy kis csoki, utána pedig a bringázás" – magyarázta titkát Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.