agyérgörcs Bódi Margó infarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margót április 7-e óta agyérgörccsel kezelik, ám csak mostanra derült ki, mi okozta a bajt. 

,,Szép napot kívánok minden kedves Ismerősömnek. Április 7. óta kezelnek agyérgörccsel, több flakon infunziót kaptam, már nem is tudják hova szúrni, mert rossz a vénám. Tegnap a családom kérésére elmentem MRI agykoponya-vizsgálatra, ahol kiderült, hogy egy agyi infarktusom volt. Nem is tudtam!!!! Még jó, hogy szép az élet. Küldöm a puszit mindenkinek, aki szeret" - írta a meglepő sorokat szerda reggel Margó a Facebook-oldalán.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Muzsika tv

Agyinfarktus, agyvérzés, más néven stroke kialakulhat az életkor, magas vérnyomás, cukorbetegség, dohányzás és szívbetegségek miatt. Nagyon fontos mielőbb kezelni a problémát, és fel kell oldani a kialakult vérrögöt, ezáltal csökkenthetők a maradványtünetek. Többek között a genetika illetve a stresszes életmód is oka lehet a betegség kialakulásának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.