Ettől olyan vékony Katalin hercegnő

Forrás: AFP -
vékony bőr nyers diéta Katalin hercegnő szépségápolás karcsúság Vilmos herceg fogyókúra György herceg sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges diétát követ Vilmos herceg neje – mint kiderült, elsősorban nem karcsú vonalaiért teszi.

A DailyMail újságírója szerint a hercegnő a ma nagyon divatosnak számító nyersétel-diétát követi. Hogy ez az étrend mennyire mondható egészségesnek, arról megoszlik a szakértők véleménye - a témáról ide kattintva olvashatsz többet. Ám Katalin elsősorban nem azért étkezik ezen alapelvek szerint, hogy megőrizze szupervékony alakját: közeli barátok véleménye szerint bőre szépségéért teszi, a karcsúság csak egy kellemes velejárója.

Forrás: AFP

Ha igazak a pletykák, akkor Katalin előszeretettel fogyasztja a latin-amerikai ceviche nevű ételt, amely tulajdonképpen citrom- vagy limelében pácolt fűszeres nyers halat jelent. Ezen kívül szívesen eszik görögdinnyesalátát, gazpachót, mandulatejet és gojibogyót is – utóbbi jótékony hatásairól ide kattintva olvashatsz többet.

Katalin asztalára egy héten minimum egyszer csak és kizárólag ezekből a finomságokból kerül az asztalra. Ha belegondolunk, nem véletlenül sikerült ilyen hamar leadnia a kis György herceg születése után pluszkilóit. És természetesen azért azt se felejtsük el, a hercegnő fiatalkora óta szívesen és rendszeresen sportol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.