Pótári Laura tökéletes testével hódította meg Görögországot

Fotó: Botond Márton -
Pótári Laura alakformáló szépségverseny miss bikini bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar lányok nemcsak gyönyörűek, de az alakjuk is remek - erre bizonyíték Pótári Laura, aki idén már nemcsak itthon, de Görögországban is elnyerte a Miss Bikini-címet. 

Július 3-án 19. alkalommal rendezték meg a görögországi Miss Tourism nemzetközi szépségversenyt. 30 különböző országból kaptak rá meghívást a versenyzők, akiket képek és referenciák alapján előválogattak, majd a nemzeti versenyigazgatók nevezhettek be. Laura 2014 decemberében a Miss Hungary szépségversenyen ért el 2. helyezést, ezért nyerte el a jogot a kiutazásra.

Fotó: Botond Márton

,,Ez volt az első világversenyem és nagyon örülök, hogy eredményesen zárult. Idén itthon, a Miss Universe Hungary versenyen is elnyertem a Miss Bikini 2015 címet, illetve Görögországban is, amire nagyon büszke vagyok. Ez a díj a legjobb alakért jár, amely számomra igen nagy elismerés, hiszen edzésekkel valóban sokat dolgozom a testemen, de nagyon jól esik, hogy ezt mások is észreveszik és egy nemzetközi szakmai zsűri is értékeli. Úgy gondolom, ebből modellként is sokat profitálhatok" - meséli Laura.

Forrás: Lékó Tamás

,,Az első hely végül a kolumbiai lányé lett, amit én már elég hamar megjósoltam. A latin-amerikai lányok mezőnye igen erős, nagyon szépre meg vannak csinálva, ami alatt azt értem, hogy esetenként akár több plasztikai műtéten is átesnek. Kislánykoruk óta készülnek a versenyekre, a nemzetközi karrier egyfajta kitörési lehetőséget jelent a számukra."

Fotó: Botond Márton

A döntőt Mykonoson, az egyik legfelkapottabb görög szigeten rendezték meg, de a kéthetes felkészítőtábor ideje alatt a lányok ellátogattak Athénba, Thessalonikibe és Katerinibe is. ,,A nemzeti ruháról természetesen minden ország maga gondoskodott, a fürdőruháimat Bráz Alexandrának köszönhetem, az estélyi kollekciót pedig az egyik legelismertebb görög divattervező, Panos Zinas álmodta meg, aki a Versace-val is együtt dolgozik. Csodálatos érzés volt ezeket az egyedi tervezésű ruhákat viselni" - tette hozzá Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.