Hosszú Katinka világsztárral edzett

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
úszás világsztár Wladimir Klitschko box Hosszú Katinka bokszoló edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi nagyágyúval edzett az Iron Lady, de még ezt a kemény fickót is sikerült legyőznie a medencében.

Hosszú Katinka a kazanyi vizes világbajnokságon 2:06:12 perces világcsúccsal nyert aranyérmet. Magyarország büszkeségére már a világsztárok is felfigyeltek, és egyenesen a boxfenomén, Wladimir Klitschko kérte meg az úszónőt, hogy tréningezze őt.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Örömmel jelentem be, hogy van új edzőpartnerem, Wladimir Klitschko személyében! Viccet félretéve, valóban együtt úsztunk, ő is Fort Lauderdaleben készül az elkövetkező 6 hétben a következő mérkőzésére. Kérdezett egy-két technikai dolgot az úszásról, és mondta, hogy szerinte az úszás az egyik legnehezebb sport és nagyon tiszteli az úszókat. Meghívott, hogy nézzük meg egy boxedzését a tornatermében (mivel a vízben nem volt valami meggyőző)" – írta a kép mellé Katinka.

Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150805-koncz-brigitta-fitneszmodell-etrend-edzes-tippek-amik-bevalnak.htmlKoncz Brigitta kitartásához kétség sem férhet: a 38 éves, kétgyermekes anyuka a szülés után nem tudta leadni a súlyfelesleget; 35 kilótól szeretett volna megszabadulni. Ám az életmódváltásnak és a sok mozgásnak meglett az eredménye - ma már fittebb, feszesebb, izmosabb, mint valaha. Nekünk elárulta, hogyan csinálta!Ez Zsír!OrigoMit történt Ronaldóval? Felismerhetetlen lett a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-ronaldo-sztarfocista-felismerhetetlen-lett.htmlA nyugalmazott futballsztár a világ egyik leggyönyörűbb szigetén, Fornmenterán töltötte jól megérdemelt pihenését barátnőjével, itt kapták lencsevégre.Ez Zsír!--Brutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-molnar-peternek-a-magyar-schwarzeneggernek-brutalis-izomzata-van.htmlMolnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 31 éves sportoló elképesztő formában van.Ez Zsír!OrigoElképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!Origo Megdöbbentő: 100 kilót nyomott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-100-kilot-nyomott-molnar-aniko-a-fogyasa-elott.htmlAzonban mára csak nyolc kiló választja el az álomsúlyától Molnár Anikót. Ahogy már megírtuk, a celebnő tizenhét kilótól szabadult meg január óta.Ez Zsír!OrigoÖt héttel a szülés után már visszanyerte alakját a sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-anne-v-orosz-szupermodell-szules-utan-par-hettel-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlA 29 éves szupermodell, Anne V 5 hete adott életet első gyermekének, és máris olyan karcsú, mint előtte volt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.