Brutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernek

Forrás: Facebook / Molnár Péter -
izomzat Schwarzenegger Molnár Péter testépítő verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 33 éves sportoló elképesztő formában van.

Péterről azt tartják, hogy ő a Schwarzenegger-féle retró testépítés egyik legkiemelkedőbb hagyományőrzője az amatőrök között - írja az Origo.

Forrás: Facebook / Molnár Péter

„Szurkoljatok a szerelmemnek, két nap múlva profi versenyen vesz részt Hongkongban. Én nagyon bízom benne, szerintem élete egyik legjobb formájában van” – írta Molnár Péterről a Facebookon Lengyel Vivien, aki fitmodell kategóriában amatőr világbajnok a WBPF nevű szervezetnél.

A fitness.reblog.hu a következőket írja róla: „Annak ellenére, hogy Molnár Péter még csak 31 éves múlt, igazi legendának számít. Egyfelől Peti a világ egyik legjobb pózolója (testépítésben így hívják a szabadgyakorlatot). A kűrjében a művészi elemek, a showelemek és az előadás közben a tökéletes testrészek és izmok prezentálása is remekül elegyedik. Másfelől Molnár Petinek van a bodysok között talán a világon a legkisebb dereka. Szinte valószínűtlenül vékony a dereka, mint a japán mangarajzok alakjaié.”

Csúcsformában ikerszülés után:Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150805-koncz-brigitta-fitneszmodell-etrend-edzes-tippek-amik-bevalnak.htmlKoncz Brigitta kitartásához kétség sem férhet: a 38 éves, kétgyermekes anyuka a szülés után nem tudta leadni a súlyfelesleget; 35 kilótól szeretett volna megszabadulni. Ám az életmódváltásnak és a sok mozgásnak meglett az eredménye - ma már fittebb, feszesebb, izmosabb, mint valaha. Nekünk elárulta, hogyan csinálta!Ez Zsír!OrigoA szépség és a szörnyeteg: így nyaralt az öreg milliomos és gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-igy-nyaralt-flavio-briatore-es-nala-30-evvel-fiatalabb-felesege.htmlMíg Flavio Briatore hatalmas pocakot eresztett mostanában, addig a nála 30 évvel fiatalabb felesége, Elisabetta egyre dögösebben néz ki.Ez Zsír!--Bódi Sylvi ismét megvillantotta formás hátsójáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-bodi-sylvi-modell-ismet-megvillantott-formas-hatsojat-a-maldiv-szigetek-homokzatonyan.htmlSzuper popók és szabadság - a modell ismét megmutatta, milyen jó dolga van a világ egyik legszebb partján. Ez Zsír!--Görög Zita végtelen combokat villantott - A látványtól hasra estünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-gorog-zita-modell-labatol-hasra-estunk-amikor-egy-miniruhaba-megvillantotta-formas-virgacsait.htmlSzuper szexi lábakat villantott a modell, akinek alakja két gyermek után is olyan, mintha húszéves lenne.Ez Zsír!--A stresszes életmód jobban hizlal, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-a-stresszes-eletmodunk-hizlalhat-mit-mond-a-szakerto-mik-az-okok.htmlKéptelen vagy kiűzni az életedből a stresszt, ennek a nyomait azonban nemcsak a bőrödön, de a súlyodon is nap mint nap érzékeled? A stresszes életmód jobban hizlal, mint gondolnád, de tehetsz ellene!Ez Zsír!ThinkstockWill Smith felesége nagyon dögös bikiniben! Egy tízest simán letagadhatna!http://www.life.hu/ez-zsir/20150805-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-nagyon-dogos-bikiniben.htmlJada Pinkett Smith, aki 18 éve a színész felesége, bombaformában van, ezúttal ráadásul bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.