Dukai Regina nagyon szexi szerelésben edz

izom szexi edzőterem Dukai Regina szelfi tökéletes alak edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell edzés közben mutatta meg tökéletes alakját és izmos hasát.

Dukai Regina keményen dolgozik azért, hogy kifogástalan és izmos legyen a testalkata. A modell hétfőn este az edzőteremben vadította a férfiakat, és rajongóit is meglepte egy dögös fotóval, amin látszik, ő nem fecserészni jár az edzőterembe.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Kulcsár Edina megmutatta, mi tökéletes alakjának a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlAmikor a szépségkirálynőnek nem jut ideje edzeni, akkor egy egészen egyszerű módszerrel formálja a derekát. Ez Zsír!--Szexi felsőtestet villantott a Hungary's Got Talent győztesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160111-szexi-felsoteste-villantott-a-hungarys-got-talent-gyoztes-csapatanak-a-dirty-led-light-crewnak-a.htmlHorváth Zoltán edzés közben kapta le a felsőjét és megmutatta, milyen szexi izmok lapulnak egy táncos pólója alatt. Ez Zsír!--Új év, új kezdet - használd ki a változás erejét!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-jogaiskola-a-jogaklikkel-uj-ev-uj-kezdet-hasznald-a-valtozast.htmlA Vinyasa Flow jóga gyakorlásában minden vinyásza (a napüdvözletből építkező összekötő gyakorlatsor) olyan, mint egy új kezdet. Mint amikor egy teleírt tábláról letörölsz mindent, hogy tiszta lappal kezdhess bele a következő kihívásba. Januárban pedig ez nagyon is aktuális!Ez Zsír!--Izmos hasat villantott Zimány Linda - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-zimany-linda-modell-izmos-hasat-villantott.htmlA szexi modell edzésbe lendült, és az erősítés során ezúttal a hasára helyezte a hangsúlyt. Olyannyira, hogy legutóbbi szelfijéről még csinos arca lemaradt. Ez Zsír!--Elképesztően vékony derekat villantott Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-salma-hayek-szineszno-szules-elotti-alakja-elkepesztoen-vekony-volt.htmlA kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon. Ez Zsír!--Csináld utána! A fiú, aki 45 kilót fogyott egy rosszul sikerült fotó miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-paul-moore-fogyasa-azert-fogyott-le-mert-keszult-rola-egy-nagyon-rossz-foto.htmlA fogyókúra az év 365 napján téma, ám januárban különösen: ilyenkor sokkal többen határoznak az "új élet" mellett, mint az év bármely más hónapjában. Sajnos a kitartás a legtöbbször heteken belül alábbhagy, ám ha olyan inspiráló történeteket olvasunk, mint Paul Moore 45 kilós fogyása, akkor mindig kicsit megnő a lendület. Csináld utána! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.