"Ez nem egészséges" - Csúnyán leszólta Ashley Grahamet a veterán modell

egészségtelen Sports Illustrated plus size modell Ashley Graham Cheryl Tiegs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A 68 éves exmodell, aki egykor a Sports Illustrated hasábjain is szerepelt, úgy véli, a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az embereknek "vonzóvá" teszik a túlsúlyt. Mindeközben a nemrég a Sports Illustrated ikonikus fürdőruhás különkiadásán is megjelent Ashley Graham plus size modellel példálózott.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.