BikiniBody Katus Attilával

Forrás: Thinkstock -
egészség BikiniBody sport Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. 

Mindenki, aki jelentkezett a programra, 15 százalék kedvezményt kap Katus Attila csoportos óráira, és ugyanennyi kedvezményben részesül a webáruházban kapható további termékekből.

Egy általunk kiválasztott jelentkezőnek pedig végigkövetjük a végső átalakulását.

Forrás: Thinkstock

Ő a program végéig ingyen vehet részt Katus Attila minden óráján, és a napi étkezését a KatusFoodon keresztül a Vitálkonyha biztosítja. Ráadásul nemcsak készételeket kap ingyen, de az otthoni főzéshez szükséges egészséges alapanyagokat is házhoz szállítják neki.

A Life.hu szerkesztősége minden egyéb segítséget megad a fogyókúrához és a tökéletes bikinitest eléréséhez. Minden elméleti és gyakorlati háttértudást biztosítunk, legyen szó a méregtelenítésről, az anyagcseréről, a különböző diétákról, és a legjobb gyakorlatokról, amelyekkel lapos hasat, feszes popsit és tónusos izmokat szerezhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.