Lapos hasat szeretnél? Edd magad vékonyra!

has vékony Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, már a hajrában vagyunk, de még így is van pár dolog, amit megtehetünk azért, hogy a legjobb formánkban kezdjük a bikiniszezont. Ezúttal ahhoz hoztunk tippeket, hogyan érd el a vágyott lapos hasat. 

Zöldségek

A bőséges zöldségfogyasztás serkenti az emésztést. A magasabb keményítő- és cukortartalmú fajtákból nem szabad túl sokat enni, de van pár zsírégető zöldség, ami kifejezetten ajánlott.

Forrás: Dreamstime

Teljes kiőrlésű kenyér

A gyorsan felszívódó szénhidrátokat, amelyek pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet (ami ugyanilyen gyorsan le is esik majd), jobb elkerülni. A teljes kiőrlésű termékek finomított társaikkal ellentétben folyamatosan adagolják az energiát, stabilizálva ezzel a szervezeted működését.

Egészséges zsírok

Az elegendő mennyiségű egészséges, telítetlen zsírsavak amellett, hogy az immunrendszerre is jó hatással vannak, segítenek a puffadás megelőzésében, és a bélmozgást is serkentik. Az omega-3 zsírsavban gazdag ételeket érdemes napi szinten fogyasztani.

Halak

A tengeri halak rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ráadásul sok betegség megelőzésében fontos szerepük van. A legjobb minőségű fehérjét tartalmazzák, omega-3 zsírsavakban is gazdagok, és nagyon jót tesznek az emésztésnek.

Forrás: Dreamstime

Fahéj

Nemcsak hogy helyettesítheted vele a cukrot, például a kávéban, de csökkenti is a cukor utáni vágyat, ráadásul szuper zsírégető.

Tojás

A tojásban lévő leucin nevű aminosav nagymértékben segítheti a fogyást. A kutatók ráadásul azt is kimutatták, hogy aki tojást reggelizik, az napközben sokkal kisebb eséllyel nyúl nassolnivalóhoz.

Probiotikumok

A probiotikumban gazdag ételek segítik a jó baktériumok munkáját a gyomorban, így jó hatással vannak az anyagcserére, és elűzik a puffadást. Az élő joghurtok, az erjesztett élelmiszerek, például a savanyú káposzta is tartalmaz probiotikumokat.

Forrás: Dreamstime

Gyógynövények

Bizonyos gyógynövények, mint például a borsmenta és a gyömbér fokozzák az anyagcserét, segítik az emésztőrendszer működését, így teaként vagy néhányat fűszerként is érdemes fogyasztani.

Tippek a végső hajrához! A tökéletes bikinialak titkáról vallottak a Victoria Secret-modellek


Elkerülhetetlenül beütött a nyár, a jó idő, és vele a strandszezon. Íme néhány tipp a világ leggyönyörűbb modelljeitől, akik az utolsó hajrára készítenek fel. Fogadd meg tippjeiket, és legyél elbűvölő a strandon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.