Vajna Timi megtiltotta férjének a nassolást! Andy fogyott is 10 kilót

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi csoki fogyás Andy Vajna édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édességek nélkül kell élnie az életét Andy Vajnának, csinos felesége ugyanis letiltotta őt bizonyos ételekről. Az eredmény magáért beszél, 10 kilóval lett könnyebb Andy.

Sokkal jobb lett a közérzete Andy Vajnának azóta, hogy Timi kemény fogyókúrára fogta. Sikerült is nem kevesebb, mint 10 kilót leadnia, ezzel néhány egészségügyi problémája is megszűnt.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

“Mindenkitől azt hallom, hogy jól áll neki, hogy lefogyott, sőt jobban is öltözködik, mint eddig! Nem véletlen, hogy sokan ezt mondják, hiszen

több mint tíz kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Odafigyel ő is, és én is vigyázok, hogy este már ne nassoljon, ne egyen édes­séget, és ha nem is tart szigorú diétát, ügyel arra, hogy mit eszik” - ecsetelte a Blikknek Timi. Hozzátette, hogy férje már sokkal jobban érzi magát a bőrében, ráadásul a lába is rendbe jött, amivel eddig sok problémája akadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.