betegség fogyás Nótár Mary hízás sovány énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hízókúrán van, ugyanis 55 kilóról, 45 kilóra fogyott.

Nótár Maryt édesapja súlyos betegsége annyira megviselte, hogy leolvadtak róla az egyáltalán nem felesleges kilók. Amikor az énekesnő megtudta, hogy édesapja máján tályogot találtak, rettentően megijedt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mit érdekelt engem, mi van velem, hány kiló vagyok, eszem-e rendszeresen. Gépiesen megettem néha egy szendvicset vagy egy salátát, majd szaladtam apuhoz" – mondta az énekesnő, aki egyszer csak azt vette észre, hogy 10 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Jelenleg Mary hízókúrán van, és már sikerült 4 kilót visszaszednie.

Zimány Linda gardróbjában -hinnék vagy sem- sokkal több tornacipő van, mint magas sarkú. A kényelem és az egyszerűség ugyanis nála alap szempont, ha az öltözködésről van szó. De nem elhanyagolható szabály a ruhához színben passzoló fehérnemű sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.