Kate Bosworth alakja karcsú és tónusos: ő erre esküszik

Forrás: AFP/Craig Barritt -
Kate Bosworth bikinialak edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrég elárulta, bizony ő is sokat küzdött azért, hogy megtalálja a tökéletes edzésmódszert. 

"Sokáig azt gondoltam, az edzésnek legalább egy órán át kell tartania, és nagyon-nagyon intenzívnek kell lennie, hogy érjen valamit. Bevallom, szenvedtem. Ma már tudom, hogy ez nem így van: ha épp ahhoz van kedvem, elég, ha 20 percet töltök a futópadon, a lényeg, hogy mindig mozogjak valamennyit" - mesélte nemrég egy interjúban a világsztár.

Forrás: AFP/Craig Barritt

A színésznő hozzátette, kedvenc mozgásformája a futás, és ugyan ma már jópár kilométert képes lefutni, az elején ő is utálta, és nagyon szenvedett. "Azt mondogattam magamnak, ez az, ami soha nem fog menni. Aztán olyan jó érzés volt, amikor lefutottam egy nagyobb távot. Ezért csinálom!"

A szőkeség az étkezésére is odafigyel: a cukrokat, a fehér lisztet kiiktatta az étrendjéből, és nem sok tejterméket fogyaszt. De vannak dolgok, amikről képtelen lemondani, az egyik ilyen például a ketchup.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.