Ilyen nincs! 11 hónappal a szülés után elképesztően fest a 36 éves nő

Mirella Ingamells szülés hasizom edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mirella Ingamells természetesen fitneszedző és versenyző, így nem meglepő, hogy csúcsformában van 11 hónappal gyermeke születése után. Persze egy átlagos anyukának ezt szinte lehetetlen, és nem is szabad véghezvinni, de azért érdemes egy pillantást vetni a fit mamira. 

Az angol személyi edző, Mirella Ingamells 11 hónapja adott életet első gyermekének. Terhessége alatt is edzett, 10 kilót hízott a várandóssága alatt, és már 14 nappal a szülés után épp annyi kiló volt, amennyivel állapotos lett.

Forrás: Instagram/Mirealla Strongbeatskinny

Állítása szerint sosem volt egy nassolós fajta, így ami a terhességgel rájött, az lényegében csak a baba és a magzatvíz voltak. A szülés után nem törekedett arra, hogy fogyjon, de hónapokig szoptatott, amivel olvadtak le róla a klók, emellett pedig az ételeinek 80%-a nagyon egészséges volt.

Forrás: Instagram/Mirella Strongbeatskinny

A szülés után nem tervezte, hogy hamar versenyezni fog, két héttel később kezdett csak könnyű, átmozgató edzésbe. Amikor erősebbnek érezte magát, akkor váltott edzéstervet, ami igen eredményes volt: 11 hónappal lánya születése után ismét tökéletesek, kidolgozottak Mirella hasizmai!

Forrás: Instagram/ Mirella Strongbeatskinny

Life.hu tipp

Szoptatás alatt is sportolnál? Korábban itt írtunk arról, mire érdemes figyelned. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogyan lehet neked is lapos a hasa szülés után, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.