Julianne Hough pizzát eszik, és mégis szuperkarcsú - elárulta, hogy csinálja

színésznő Julianne Hough protein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mindig nagyon izmos és karcsú volt, első ránézésre az ember azt hinné, csak sanyargatja magát a filmsztár. Pedig dehogy!

A színésznő nemrég az egyik életmódmagazinnak mesélt arról, ő hogyan tartja magát formában. "19 évesen még gyilkoltam a testem: annyit ettem, amennyit muszály volt, és napi 2-3 órát edzettem. Ha most megnézem a régi fotóimat, elszörnyedek, úgy néztem ki, mint egy gyerek."

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A szőke sztár elmondta azt is, ma már megbékélt az alakjával, a formáival, erősnek és fittnek érzi magát. De csak nevet, amikor a fotói alatt a kommentelők azt írják, könnyen lehet neki ilyen teste, biztosan nem eszik pizzát.

"Pedig eszem, hiszen az a kedvenc ételem! Vallom, hogy időnként simán lehet enni ilyesmiket, feltéve, ha az ember figyel az edzésre és a hétköznapokban az étkezésre. Én igyekszem semmi olyat nem megenni, amit dobozban árulnak: a kedvesemmel sok fehérjét eszünk és zöldségeket. A csirkemell brokkolival jöhet, de nemrég lazacot készítettünk rozmaringgal, citrommal, paradicsommal, brokkolival - isteni volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.