Kiborult a Star Academy sztárja: Fazekas Eszter ezért lett gátlásos

súly Star Academy fogyás Fazekas Eszter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekes eddig közel öt kilótól szabadult meg, de a jelek szerint ennél többre vágyik. Végül Vastag Csaba beszélt a versenyzővel. 

A Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a fődíjat. A beköltözés utáni buliban az egyik zsűritag félrehívta a visszahúzódó Esztert, hogy bátorítsa, és megtudja, mi az oka az önbizalomhiányának.

Majka nem élvezte az első adást - betegség gyötri a rappert

Hétvégén debütált az itthon egyedülálló Star Academy, ami egyszerre tehetségkutató és valóságshow is. A két műsorvezető, Ördög Nóri és Majka, akik folyamatosan csipkelődnek egymással, ezúttal nem élvezhették felhőtlenül az indulást, Majka ugyanis szörnyű kínok közepette lépett színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.