4 hónap alatt 25 kilót dobott le a tehetségkutató sztárja, Richard Hadfield

Forrás: Facebook/Richard Hadfield -
Britains Got Talent fogyás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Britain's Got Talent sztárja, Richard Hadfield rengeteget változott az utóbbi időben: saját bevallása szerint elhízott pasiból atlétává gyúrta magát - a végeredmény igen látványos lett. 

A Britain's Got Talent győztese volt egykori bandájában, a Collabróban a kövér fiú, ez indította el a fogyás útján:

4 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg.

A 22 éves Richard Hadfield azóta már nem csapatban zenél, és nemrég elmondta, hogyan vitte véghez hihetetlen fogyását.

Richard Hadfield Forrás: Facebook/Richard Hadfield

A zenész júniusban, napokkal azután kezdett diétába, hogy elhagyta a fiúbandát. Elmondása szerint ez nagyon ösztönzőleg hatott rá, ugyanis jó ideje nem érezte magát jól a társaságban. Szólókarrierbe kezdett, ehhez pedig elengedhetetlen volt a súlyvesztés. Ebben barátnője is segítette, a fiú pedig egy olyan programba kezddett, ahol a reggelit és a tízórait egy erre a célra kifejlesztett shake-kel helyettesíti. Persze drasztikusan változtatott az étkezésén is:

a bandából kilépve már nem érzett állandó kényszert az evésre, ez is sokat segített neki.

A brit sztár az edzést is komolyan veszi: minden másnap edzőterembe jár, súlyt emel, és a többi napokon egy úgynevezett HITedzést végez, ami egy magas intenzitású intervall tréning - és bár csak pár percig tart, rengeteg kalóriát éget.

Richard Hadfield-et étkezési naplója is segítette a fogyásban, a végeredmény pedig már nem csak kilókban és centikben mérhető: a pár hónappal ezelőtt, 30-as testzsírszázaléka ma már csak 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.