Tóth Vera már ujjatlan estélyiben is elégedett magával

Forrás: Instagram/verajuska -
fogyás estélyi ujjatlan Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már 45 kilótól szabadult meg, de ez nem a végcél. Lehet, hogy még nem érte el azt, amire vágyott, de már így is milliószor jobban érzi magát a bőrében, mint azelőtt: már ujjatlan estélyiben is elégedett!

Tóth Verának egészségügyi okokból is szüksége volt a beavatkozásra, valódi életmentő műtét volt ez számára, azóta pedig elképesztően jól érzi magát a bőrében. Eddig 45 kilótól sikerült megszabadulnia, de itt még nincs vége a fogyásának: ugyanis a célja az, hogy összesen 55 kilót adjon le. Tóth Vera küzd, harcol a feleslege ellen, de amellett, hogy még nem teljesen elégedett az eredményével, azzal már igen, amit a tükörben lát!

Tóth Vera hihetetlenül jól érzi magát Forrás: Instagram/verajuska

"Amikor végre ujjatlan estélyiben is elégedetten állok a tükör előtt, az megfizethetetlen érzés. Már most a karácsonyi koncertemen fantáziálok. Azon morfordírozom, milyen ruhában álljak majd a Budapest Kongresszusi Központ színpadára december 21-én! Ettől a finom, simogató gondolattól még a negyven fokos nyári meleg sem tud eltántorítani. Annyira nagyon várom, hogy el sem tudom mondani" - írta Vera Facebook-oldalára.

A leghülyébb fitneszkihívások az Instagramrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-a-leghulyebb-fitneszkihivasok-az-instagramrol.htmlAz elmúlt években rengeteg kihívás terjedt el az Instagramon. Sajnos nagy részüknek vagy semmi értelme nem volt, vagy egyenesen negatív üzenetet közvetítettek. Ilyen volt például a Kylie Jenner kihívás, de a fitnesz területéről is több példát tudunk hozni. Következzenek ezek! Ez Zsír!--Őszinte, retus nélküli fotót posztolt Hilary Duffhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-retus-nelkuli-fotot-posztolt-hilary-duff.htmlBoldog és elégedett a 30 éves Hilary Duff. Állítja, egy cseppet sem érdeklik testének hibái... Ez Zsír!OrigoVV Mici bikinis képeket posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-vv-mici-bikinis-kepeket-posztolt-az-instagramra.htmlAmióta kijött a ValóVilág-villából edz, így elég sokat fogyott VV Mici. A követői szerint azonban ez nem egyértelmű, ezért a lány most fotókkal bizonyít. Nem mindenkit győzött meg. Ez Zsír!OrigoEz a leves a nyár sztárja: gazpachorecept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170801-gazpacho-recept.htmlA tikkasztó nyári napokon semmi nem esik jobban, mint egy frissítő leves. A gazpachónak pedig érdemes ilyenkor nekiállni, mert fantasztikus ízvilága van, kifejezetten nyárra való hűsítő recept! Ez Zsír!ThinkstockEzek a sztárok kedvenc ételeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-ezek-a-celebek-kedvenc-egeszseges-etelei.htmlMilyen élelmiszerekben hisznek a celebek? Miből nyerik a vitaminokat és az ásványi anyagokat? Mivel őrzik meg alakjukat? Íme, Justin Timberlake, Jennifer Aniston és Demi Lovato konyhatitkai! Ez Zsír!--Ezért változtatta meg a külsejét Balázs Klári http://www.life.hu/ez-zsir/20170803-balazs-klari-elarulta-miert-valtoztatta-meg-a-kulsejet.htmlBalázs Klári elárulta, hogy mi áll a drasztikus változás hátterében: 12 kilót fogyott és rövidre vágatta a haját. De vajon miért? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.