A tudatos életmód híve Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője

homokóra Köböl Anita egészséges életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belső szépség kisugárzik, a külső megejelenés pedig hatással van az önbizalmunkra - ezt vallja Köböl Anita is, aki mindig a harmóniát keresi az életben. A TV2 műsorvezetője az Ez Zsír! magazinban nyilatkozott életmódjáról. 

Köböl Anita 14 évesen került közel a szépségversenyek világához. Valószínűleg éppen ezért már fiatal kora óta nagyon tudatosan él.

"Világéletemben figyeltem arra, hogy mit eszek. Egyébként is hízékony alkat vagyok, tipikus homokóra fazon, aki ha bármit eszik, az lemegy egészen a popsijáig. És fogja látni, hogy ma volt egy kis csoki, vagy volt egy kis túrórudi... Ezekre azért figyelnem kell. De ez nem esik nehezemre, én tényleg ebben nőttem fel, lévén, hogy kiskoromtól kezdve modellkedtem és voltam szépségversenyen is. Ez adott egy keretet az életmódomnak, életvitelemnek" - mondja Anita, aki jelenleg személyi edzővel formálja testét. Kernya Brigitta olyan edzéstervet állított össze, amivel Anita homokóra alkatát tudják tökéletesíteni.

"Ha egyedül edzek, azt veszem észre, hogy hajlamos vagyok ellinkeskedni. Arról nem is beszélve, hogy volt amikor fájt a térdem, vagy a derekam, és rájöttem, nem biztos, hogy jól használom az eszközöket a gépeket, nem biztos, hogy jól csinálom a gyakorlatokat. Ezért arra gondoltam, hogy kipróbálom szakmai segítséggel" - mesélte Anita, aki nagyon jó kapcsolatot ápol Brigivel, de a műsorvezető szerint nem is lehetne máshogy együtt dolgozni: "A személyi edződ valamilyen formában a barátod is, a hajcsárod és a pszichológusod egyszerre. Nagyon jelen kell lennie a te életedben, ahhoz hogy tudja, mi neked éppen aznap, azon az alkalommal a legjobb"

És hogy miért éri meg igazán csinálni? "Látni az eredményét annak a befektetett időnek és energiának, amit a mozgásra szánsz, az egy iszonyatosan felemelő érzés" - vallja a műsorvezető.

Nézd meg a teljes interjút!

45 kilót fogyott, pedig be sem lépett az edzőterembehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-45-kilot-fogyott-pedig-be-sem-lepett-az-edzoterembe.htmlJessica Pittius akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor megrettent saját tükörképétől. Először megreformálta az étkezését, majd fokozatosan a mozgást is bevezette az napi rutinjába. Végül 45 kilót sikerült leadnia. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!OrigoEzért fogadott személyi edzőt Katus Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ezert-edz-szemelyi-edzovel-katus-attila.htmlKatus Attila volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Ez Zsír!Origo40 kilót fogyott, most diétázóknak ad tippekethttp://www.life.hu/ez-zsir/20180517-40-kilot-fogyott-most-dietazoknak-ad-tippeket-philippa.htmlA 38 éves Philippa 2 évvel ezelőtt váltott életmódot. A rengeteg munka mellett soha nem foglalkozott az egészségével, majd jött egy pont, amikor be kellett vallania magának: nagyon rossz úton jár. Sportolni kezdett és megreformálta az étkezését, aminek következtében 40 kilót fogyott. Olvasd el Philippa életmódváltó tippjeit. Ez Zsír!OrigoLendüljünk újra tökéletes formába: szakértői tippek a narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-szakertoi-tippek-a-narancsbor-ellen.htmlBeköszöntött a nyári meleg, előkerültek a lenge, rövidebb ruhák és sortok a szekrény mélyéről, amit bár nagyon várunk minden évben, mégis sokunkban felmerül a kérdés: hogyan tüntethetjük el a makacs narancsbőrt? Legyünk nádszál vékonyak vagy teltebb alkatúak, ezzel a problémával a többségünk szembesül, és a nyári időszak közeledtével már nem legyinthetünk rá vagy takarhatjuk el. Károlyfi Edit, az AVON bőrápolási szakértője hasznos tippekkel és tanácsokkal lát el minket, hogy sikeresen megbirkózzunk a narancsbőrrel. Ez Zsír!OrigoA 80-as évek szupermodellje, Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-a-80as-evek-szupermodellje-rabakozi-andrea-50-evesen-is-bombaformaban-van.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a 80-as évek híres manökenje, Rábaközi Andrea volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Andrea fantasztikusan néz ki, fiatalos és sugárzóan szép. Most pedig elárulta a titkát is! Ez Zsír!OrigoMinden hangzatos diétát kipróbált, végül életmódváltással fogyott 65 kilót Jenna Leveillehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180425-minden-dietat-kiprobalt-vegul-65-kilot-fogyott-jenna-leveille.htmlNincs olyan hangzatos diéta, amit ne próbált volna ki Jenna Leveille, végül életmódváltással adott le 65 kilót. Példája azt mutatja, hogy nincs titkos recept, a sport és a megfelelő étkezés kell a sikerhez. Ismerjétek meg a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.