20 kilót hízott várandóssága alatt Fresh Viki: így adta le a felesleget!

Forrás: LifeTv/Ez zsír! -
anyaság fogyás kisbaba Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyulai Viki, vagy ahogy talán még többen ismerik, Fresh Viki volt Sarka Kata vendége vasárnap az Ez Zsír! magazinban. Viki többek között arról mesélt, hogy hány kilót szedett fel a várandósság alatt, és hogyan sikerült ezt leadnia. 

2017 augusztusában adott életet első gyermekének, Samunak Fresh Viki, aki saját bevallása szerint nagyon sokat hízott: „Több mint 20 kilót híztam. Nagyon sokat. De be kell vallanom, hogy ezért mindent meg is tettem. (nevet) Megettem, amit kívántam, és nem is jártam el edzeni. Ha lesz esetleg második gyermekem, akkor ezt biztosan másképp fogom csinálni” – vallja az egykori énekes, aki most már szigorúbb magával.

„Amikor Samu hat hónapos lett, akkor éreztem azt, hogy ideje kicsit formába hozni magam. Testmozgásként még csak a gyógytorna megy, az étkezésemre viszont nagyon is odafigyelek. Egyébként nagyon szeretek enni, és sokat is eszek, most viszont figyelek a mennyiségre, és tartom a dietetikussal kiszámolt, személyre szabott kalóriamennyiséget” – mondja Viki, akit elsősorban nem is a kilók érdekelnek, hanem a forma.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.