Schobert Norbi saját magán tesztelte az űrhajósdiétát

Forrás: TV2 -
Rubint Réka fogyás hízás űrhajósdiéta Schobert Norbert diétabarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hízókúrába kezdett, hogy aztán saját magán tesztelje az űrhajósdiétát.

Schobert Norbi elárulta, az utóbbi hetekben nem véletlenül készültek róla pocakos fotók: hízókúrába kezdett azért, hogy utána villámgyors diétával bizonyítsa az űrhajósdiéta hatásosságát.

Kíváncsi voltam, hogy a 40 pontos űrhajósdiéta rajtam is működik-e, ezért felküzdöttem magam 80 kiló fölé. No persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy naponta kétszer mentem gyorsétterembe és chipset ettem esténként tábla csokival. Ezt is egészségesen csináltam. Rengeteg zabpelyhet és gabonapelyhet ettem, bulgurt, húst rizzsel, teljes kiőrlésű pékárukat, tápiókát, és ráálltam a préselt gyümölcslevekre. Ez idő alatt még többet sportoltam, mert erős voltam a szénhidrátoktól, mégis elindult a mérleg fölfelé” – nyilatkozta Norbi a Borsnak.

Schobert Norbi direkt hízott meg Forrás: TV2

A diétát felesége, Rubint Réka Alakreform táborában kezdte, ahol a zöldségek mellett szinte csak tojást, sajtokat, húst, tengeri herkentyűket evett minden mennyiségben. Így két hét alatt 8 kilótól sikerült megszabadulnia.

Amiről nem mondtam le, az a whisky! Ha rám tört az édességvágy, azt ittam, olykor zero kólával felöntve. Hogy ne tévesszem meg a testemet, ugyanúgy megvolt a napi egy óra mozgás. Persze így már nehezebben esett, mert kevés energiám volt az erőteljes szénhidrátmegvonástól. De eltűnt a mellem és a hasam!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.