Fiával együtt sportol Gesztesi Károly

Forrás: TV2 -
diéta fogyás Gesztesi Márk Gesztesi Károly apa-fiú sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. 

Gesztesi Károly régi vágya volt, hogy medencéje legyen, ez most valóra vált. Nem mással, mint 18 éves fiával, Márkóval avatta fel – olvasható a Bors cikkében. Mint írják: rég láthattuk őket közös képen, Márkó egy kissé megemberesedett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

130kiló ,,szinhússal”avatom ma a medencém.Ki se jövünk őszig

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

"Nem szabad pálcát törni senki felett, már egy ideje abbahagyta a vízilabdát, de szeretnénk közösen újra elkezdeni. Most a tanulás és a pályaválasztás van fókuszban nála, ami nagyon nehéz dolog egy gyerek életében. Teljes mértékben támogatom mindenben, és természetesen amiben tudom, segítem őt" – mesélte Gesztesi, aki szerint a fia gyorsan visszanyeri majd a formáját. Ebben ő is segít neki. Akad olyan sport is, amit együtt űznek.

"Rávettem a golfra. Egy pálya kilenc kilométer, és a legfontosabb, hogy nem kocsival megyünk el egyik lyuktól a másikig, ami kiváló kardió" – folytatta a színész, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben.

Napi két órát edz, a szénhidrátot szinte teljesen megvonta magától, magas víztartalmú ételeket fogyaszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.