Súlyos betegsége ellenére ma is sikeres testépítő a 70 éves nagymama

nagymama betegség ízületi gyulladás testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár orvosai azt tanácsolták neki, ízületi problémája miatt hagyjon fel a testépítéssel, a 70 éves nagymama, Rebecca ma is sportol és remek formában van.

Rebecca Woody 33 éves háromgyermekes édesanya volt, amikor az orvosok közölték vele a szörnyű diagnózist: súlyos ízületi gyulladásos megbetegedése, úgynevezett reumatoid artritisze van, amely miatt kénytelen lesz lemondani szenvedélyéről, a testépítésről. Ő azonban dacolva a betegséggel nem állt le az edzésekkel, és ma, 70 évesen is űzi a sportot.

Már nem tudok úgy súlyt emelni, mint a 30-as éveimben, de azért még ma is elég jól megy. Persze vannak rosszabb napjaim, de mindig arra gondolok, hogy ha valamit nem használsz, azt elveszíted... A sport remek formában tart és nem mellesleg a szexuális életem is kitűnő. A férjem, Steve 14 évvel fiatalabb nálam” – mondta el a Metrónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.