Sztárok tippjei az egészséges étkezéshez

tippek egészséges életmód étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan visz be elég vitamint az a celeb, aki utálja a nyers zöldséget? Mit gondolnak a sztárok a diétákról és a csalóétkezésekről? Íme néhány tipp Hollywoodból, amelyek az egészséges étkezésről szólnak - túlzások nélkül, őszintén, az arany középúton járva. 
  • Vegyszermentes táplálkozás

„Évekig depresszióval küzdöttem, amire gyógyszereket is szedtem, de azoktól még rosszabbul éreztem magam, így abba is hagytam. Más megoldást kellett keresnem, így gyökeresen változtattam az étrendemen. Az organikus élelmiszerek végül teljesen meggyógyítottak. A vegyszerek és az adalékanyagok ekkora hatással lehetnek ránk" – nyilatkozta Evangeline Lilly, A Hangya és a Darázs női főszereplője.

Evangeline Lilly Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff
  • Találd meg a középutat

„Persze mindenki szép és vékony akar lenni, de én imádok jókat enni, igazi olasz mentalitásom van. Azért természetesen nem eszem magam degeszre minden étkezés alkalmával, de a családi ünnepeken nem mondok nemet semmire. Rosszul érezném magam, ha ezeket kihagynám, a nagy családi étkezések a léleknek is fontosak" – nyilatkozta nevetve Pink.

Pink Forrás: Getty Images/Michael Kovac
  • Felejtsd el a diétákat

„Soha nem ragaszkodtam egy nagyon szigorú étrendhez sem. Ezeket ugyanis nem lehet életvitelszerűen csinálni. A lényegre figyelj: a szénhidrátoknak az egészséges változatait fogyaszd, és egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt" – vallja Shakira.

  • Ne edd túl magad

„Mindig felezem az étkezéseimet. Amikor megettem a felét, tartok egy tízperces szünetet, közben megiszok egy pohár vizet. Ha ezek után még mindig éhes vagyok, akkor eszek még, ha nem, akkor elteszem későbbre. Ezzel a módszerrel véletlenül sem fogom túlenni magam. Sokan a túl gyors evés miatt híznak, mert így nem érzik, hogy mikor telnek meg" – árulta el tippjét Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja.

Kaley Cuoco Forrás: Instagram/kaleycuoco
  • Termelői piac

„Bárhol is vagyok, igyekszem mindig a termelői piacokról vásárolni. Nemcsak hogy sokkal egészségesebbek az ottani áruk, hiszen nem a nagyipari termelésből jönnek, de találkozhatok is azokkal, akik a két kezükkel dolgoztak ezeken a termékeken" – vallja Shailene Woodley színésznő.

Shailene Woodley Forrás: Freeman Film
  • Ha nem szereted a zöldségeket

„Sajnos nem szeretem a nyers zöldségeket. Megeszem a sajtos brokkolit, vagy a grillezett répát a húsok mellé, de a vitaminbevitel szempontjából nagyon fontosak a nyers gyümölcsök mellett a zöldségek is. Én ezért találtam ki, hogy zöldségleveket készítek, ami egy frissítő levesnek is tökéletes, és amellett, hogy könnyebb így elfogyasztani a megfelelő zöldségmennyiséget, a többféle zöld összeturmixolva finomabb is" – mondja Miranda Lambert énekesnő.

Sikertörténet! Apró változtatásokkal fogyott 36 kilót ez a fiatal lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190628-36-kilot-fogyott-randi-vasquez-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlRandi Vasquez mindig is teltebb alkatú lány volt, de a főiskola után elvesztette a kontrollt. Egyre rosszabbul érezte magát a bőrében, végül elhatározta, hogy bebizonyítja magának, ő bizony keményen tud küzdeni. Ennek meg is lett az eredménye, Randi most boldogabb és elégedettebb, mint valaha. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoItt a trikószezon! Tónusos vállak és karizmok nyárra http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-tonusos-vall-es-karizmok-nyarra.htmlA nyári forma a nők számára elsősorban a has, a comb és a popsi edzéséről szól. Ám sokan megfeledkeznek a karok edzéséről, pedig egy ujjatlan ruhában, de egy egyszerű trikóban is fantasztikusan mutat a tónusos karizom. Ez Zsír!OrigoGyógyteák, amelyek nyáron is jólesnek és jót tesznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-gyogyteak-nyarra.htmlSokak számára az őszi és téli időszak a teázások, és különösen a gyógyteák fogyasztásának időszaka. Ekkor nemcsak az íze és a jótékony hatása, de a gőzölgése, a melegsége is jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Néhány tea azonban kifejezetten frissítő hatású, langyosan iható, és különösen a nyári időszakban segíti a szervezet működését. Ez Zsír!OrigoHihetetlen átalakulás! Pocakosból lett tiszta izom mindössze fél év alatt ez a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190621-matt-ellengold-eletmodvaltasanak-atalakulasanak-tortenete.htmlHiába érezte, hogy elvesztette a kontrollt a teste és az élete felett, sokáig ennek ellenére sem tudott életmódot váltani. A 38 éves Matt Ellengold végül egy átlagos délutánon ismerte fel, hogy nem lehet tovább halasztani, és több oldalról is segítséget kért, hogy változtatni tudjon az életén. Ez Zsír!Origo400 km, napi egy óra alvás – Élete legnehezebb versenyére készül az ultramaratonista Lubics Szilvia http://www.life.hu/ez-zsir/20190620-lubics-szilvia-ultramaratonista-elete-legnehezebb-versenyere-keszul-ultra-gobi-400-km.htmlLubics Szilvia élete eddigi legnehezebb megmérettetésére készül. A háromgyermekes anyuka 2006 óta teljesít ultratávokat, idővel pedig egyre inkább érdekelni kezdték azok a versenyek, amelyeket extrém körülmények nehezítenek. A háromszoros Spartathlon (246 km)-nyertes Szilvi hamarosan elindul élete legnagyobb kihívásokat jelentő versenyére. Ez Zsír!--Házi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.