Egy elhanyagolt izomcsoport: eddzünk a belső combra

izom sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsit és a hátsó combizmot erősítő gyakorlatokkal tele van az internet. Hasonlóan kényes terület, mégis sokkal kevesebbet hallani a combközelítő izmokról, pedig ha tónusos lábakat szeretnénk, erre is érdemes odafigyelni. 

A belső combizom, azaz a combközelítő izmok egy elhanyagolt terület, legalábbis ha a farizomhoz és a hátulsó combizomhoz hasonlítjuk. Ezekről valószínűleg azért is esik annyi szó, és azért találni hozzájuk rengeteg erősítőgyakorlatot, mert ezek a területek érintettek a narancsbőr miatt is. Ezek mellett azonban a lábunk további izmait se hanyagoljuk el, dolgoztassuk meg a vádlit is, de a belső combizmot is. Utóbbihoz mutatunk most talán könnyűnek tűnő, de izzasztó gyakorlatokat.

Hiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--A harmóniát keresed? Ezeket a sportokat válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20190801-sportok-a-harmonia-jegyeben.htmlA sport nemcsak fitten és egészségesen tart, a mentális, lelki egészséget is támogatja. Természetesen vannak olyan mozgásformák, amelyek kifejezetten a harmónia és az egyensúly megtapasztalását, megtalálását támogatják. Ha úgy érzed, neked is erre van szükséged, nézd meg a a mi kedvenceinket! Ez Zsír!OrigoEzeket az ételeket soha ne válaszd reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-etelek-amiket-ne-valassz-reggelire.htmlSokan még mindig nincsenek tisztában a jól megválasztott reggeli fontosságával, és a tartalmas, jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag fogások helyett csupán üres kalórákat visznek be a szervezetükbe. Megmutatjuk, melyek ezek a tipikus rossz reggelik, amelyeket érdemes messzire elkerülni. Ez Zsír!OrigoLapos hasra vágysz? Könnyebben elérheted, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20190730-tippek-a-lapos-hasert.htmlA fogyáshoz nem feltétlenül kell drasztikus változásokat hozni. Valójában egy olyan egészséges életmódot kell kialakítani, ami hosszú távon is tartható, ami nem okoz hiánybetegségeket, hanem éppen hogy feltölti a testünket jófajta tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és persze mindeközben fogyni is lehet. A lapos has titka is néhány apró változtatásban rejlik. Ez Zsír!OrigoEgy nagy csalódás után fogyott 60 kilót a fiatal lány: így kezdte újra tiszta lappal az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kristen-mclaughlin-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlEgy ötéves kapcsolatot zárt le Kristen McLaughlin, miután a barátja megcsalta. Ezután viszont tiszta lappal újrakezdett mindent, és hamar meg is szabadult 60 kilótól, nagyjából a testsúlya felétől. Ismerd meg Kristen történetét! Ez Zsír!OrigoSztárok tippjei az egészséges étkezéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sztarok-tippjei-az-egeszseges-etkezeshez.htmlHogyan visz be elég vitamint az a celeb, aki utálja a nyers zöldséget? Mit gondolnak a sztárok a diétákról és a csalóétkezésekről? Íme néhány tipp Hollywoodból, amelyek az egészséges étkezésről szólnak - túlzások nélkül, őszintén, az arany középúton járva. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.