15 kilót fogyott szülése óta Sarka Kata – Fotó

Sarka Kata terhesség szülés után fogyás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata büszkén árulta el, szülése óta 15 kilót sikerült leadnia.

Sarka Kata harmadik gyermeke születése után sem sokáig tétlenkedett: az anyai teendők mellett nekiállt újra rendszeresen edzeni. A sok testmozgásnak hamar meg is lett az eredménye, három hónap alatt 15 kilótól sikerült megszabadulnia.

Friss fotóján jól látszik, újra olyan vékony, mint szülés előtt volt.

Medveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét a ValóVilág egykori győztese, Milohttp://www.life.hu/sztarok/20190827-eljegyezte-szerelmet-a-valovilag-egykori-gyoztese-milo.htmlA VV3 nyertese, Gyukin Milován eljegyezte kedvesét, Esztert. A lánykérés igen különlegesre sikerült - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoPotyogtak a könnyei Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-potyogtak-a-konnyei-hodi-pamelanak.htmlHódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán. TV + SztárokOrigoEzt csinálják ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-ezt-csinaljak-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKíváncsi vagy rá, mit csinálnak ma a Família Kft. egykori szereplői? Eláruljuk! TV + Sztárok--Luxusesküvőt tart októberben Rafael Nadalhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-luxuseskuvot-tart-oktoberben-rafael-nadal.htmlKiderült, hol tartja esküvőjét Rafael Nadal. A ceremóniára október közepén kerül sor. TV + Sztárok--Demi Rose fenekével kárpótolja rajongóit, ugyanis egy hétre szabadságra megyhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-demi-rose-modell-fenekevel-karpotolja-rajongoit-egy-hetre-szabadsagra-megy.htmlAz Instagram-modell egy hétre szabadságolja magát, nem láthatunk tehát róla 7 teljes napon keresztül friss fotókat. Ezt a hírt, ami szinte a semmiből szakadt ránk, azonban Demi megpróbálta enyhíteni egy igazán merész fotóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.