5 mondat, amit inkább ne mondj egy nőnek, aki nem esik teherbe

barátnők
Shutterstock -
anyaság tanács gyerek
Mindenkinek van olyan ismerőse, aki nagyon szeretne gyereket, de valamiért nem esik teherbe. Figyeljünk oda arra, hogyan vigasztaljuk.

Majd megtörténik, ha abbahagyod az idegeskedést!

Ez a mondat nem valódi tanács, hiszen senki nem tud nem idegeskedni valamin, ami idegesíti. Az idegeskedés oka, hogy rettenetesen szeretne kisbabát, de egyelőre nem sikerül teherbe esnie. Jobb tanács, hogy tereld el a gondolataidat vidám filmekkel, mozgással, barátokkal. 

Csak egészségesebben kellene élned, és sikerülne! 

A legaggasztóbb időszakokban, például háborúban vagy járvány idején is teherbe estek a nők, és születtek gyerekek. Rákenni a barátnőre, hogy ő a hibás, nagyon csúnya dolog, ráadásul növeli a szorongását. 

Talán a sors nem akarja, hogy gyereked szülessen...

Ne találgasson, aki nem tud semmit. A talánnal kezdődő mondatoknak semmi értelmük, legjobb, ha befogjuk a szánkat. 

Biztos vagy benne, hogy elég alkalmas vagy anyának? 

Most vigasztalni akarod szegény barátnődet, vagy halálra rémíteni? Mindenki alkalmas lehet anyának, ami csak akkor derül ki, ha a világra hozta a babáját. Ahogy a pici a szemébe néz, varázsütésre anyává válik - olvasható a  a BEZZEGANYA blogon.

Nem lehet, hogy kiöregedtél az anyaságból?

Vélhetően nem lehet, mert a mai vitaminokkal, vizsgálatokkal, orvosi támogtással akár 50 felett is lehet gyereket szülni. Más kérdés, hogy nem ez az ideális kor a babavállalásra, de ezt pedig nem nekünk kell eldöntenünk, ez a babára váró nő magánügye.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.