JLo ezért hagyta el Ben Afflecket: kiderült, mi volt az utolsó csepp a pohárban

válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Lopez
Úgy tűnik, vége a találgatásoknak: bennfentesek állítják, a sztárpár kapcsolata véget ért. JLo és Ben Affleck hamarosan bejelentik: válnak.

Bennfentesek szerint Jennifer Lopez már letett arról, hogy megmentse házasságát Ben Affleckkel. Nagy tervei vannak a jövőre nézve, de ezek már csak saját magáról szólak, nincs közük a férjéhez. JLo erős nő: talpra fog állni, vélekednek a barátai. 

JLo és ben Affleck elválnak
JLo és ben Affleck elválnak
Forrás: Getty Images

JLo belefáradt abba, hogy a házassága megmentésén dolgozzon 

"Jennnifernek elege van, sokat és sokáig próbálkozott, de nem tud többet tenni, a házassága Bennel nem javul, hanem egyre rosszabb" - mondta egy hozzá közelálló, aki úgy tudja, a fő ok, amiért JLo elhagyta Afflecket az, hogy a színész folyton mogorva és rossz a kisugárzása, igazi kellemetlen ember. „Ben nagyszerű fickó, de elképesztően lehangoló tud lenni. Azt hiszem, némely fotón ezt a világ is láthatta. Nos, Jennifer bőven kapott ebből. Ha látnák, hogy viselkedik a feleségével, nem bántanák annyit” – mondta Jennifer barátja. 

Ben mogorva és folyton rossz a kedve

"Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni" - tette hozzá, ám azt is kiemelte, Ben csodálatos apa. Jennifer jóismerőse arról is beszélt, az énekes-színésznő megdöbbent, hogy milyen negatív sajtót kapott. "Ha az emberek látnák, min megy keresztül, nem bánnának ilyen szigorúan vele" - szögezte le. 

Bár Jennifer lemondta 2024-es This Is Me turnéját, úgy tudni 2025-ben megtartja. Padlóra került, hiszen nagyon fontos számára a család, de igyekszik kihozni életéből a legtöbbet. Sokat edz, és rengeteg időt tölt ikreivel, Maxszel és Emme-el. 

Úgy tudni Jennifer most a közeli barátaira, Shawn Barton stylistra és Stevie Mackey énektanárra támaszkodik. Jólértesültek úgy tudják, Jennifer s Ben hamarosan - ahogyan az a hírességek körében megszokott - egy pénteki napon bejelentik a válásukat. "Meg akarták várni, amíg véget ér a gyerekeknek az iskola. Még most is ők a legfontosabbak számukra" - mondta el egy ismerősük. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.