párkapcsolat szex szerelem orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejtsd el a személyi edzőket és az izomszagú konditermeket. A férfi az egyetlen fitneszeszköz, amire szükséged van, hisz a testi szenvedély kalóriát éget el!  

Ráférne egy kis változatosság a szexuális életedre? Íme, két olyan pozitúra, amelyek nemcsak a pulzusodat repítik az egekig, de még élvezetesek is.

1. "Lapuló Tigris, Izgatott Sárkány"

Mindkét partner hamar megérti, miért alkalmas ez a pozitúra az intenzív orgazmus elérésére. Ebben a pózban a nő a férfi fölé guggol - így kiváló lehetősége nyílik arra, hogy hüvelyizmaival megragadja párja legnemesebb részét és szorosan tartsa. Közben segíthet magán azzal, hogy a férfire támaszkodik és fel-le mozog. Ezzel a módszerrel a nőnek arra is lehetősége van, hogy a behatolás szögét és mélységét is kontrollálja.

Thinkstock
Thinkstock



Közben játszhat is a partnerével, el is húzhatja az aktust, így a szex még érdekesebbé válik. A függőleges fel-le mozgás egy kicsit más stimulációt eredményez, mint a hagyományos lovagló, "felül a nő" pozíció, amikor is a nő, mintha nyeregben ülne, s közben csípőjét előre-hátra mozgatja. Ebben a pozitúrában jobban kontrollálhatja orgazmusát, és ha elég mély behatolást enged partnerének, a G-pontot is könnyebben izgathatja. A kevésbé mély behatolás a vaginát stimulálja, ami szintén kellemes érzést okoz. Ha közben a nő kissé hátradől, akkor a klitorisz kap több stimulációt.


Thinkstock
Thinkstock

2. "Kutya, kutya! Jó kiskutya!"

Ez a rendkívül erotikus, kissé állatias pozitúra nagyon hasonlít a hagyományos kutyapózhoz, némi finomításokkal megspékelve. Miután a férfi hátulról behatol, akárcsak a kutyapózban, a nő lehajol, és a könyökeire helyezi a testsúlyát, és a férfi fél térdre ereszkedik

Thinkstock
Thinkstock



Ez nagyon jó a nőnek, ugyanis közvetlen nyomást lehet így kifejteni a G-pontjára, ami a vagina falának hasi oldalán található, így intenzívebbé válik az élvezet. A nő irányíthatja a behatolás szögét és mélységét, ha kissé előredől, vagy kitolja fenekét, illetve ha kissé megemeli a csípőjét. Az aktus közben csodálatosan izgató érzéseket okozhat a párjának. Ez a pozíció azért is izgató, mert a partnerek nem mindig látják egymás arcát.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Tippünk: Neked melyik szexpóz a legjobb? Nézd meg videónkat!


szólj hozzá: Szexpózok




És még:
Mennyire lehet ma harmonikus a szex? Kalkulátorunk elárulja!
Mi a kedvenc színe? Olyan az ágyban!
Mit tesz veled a szex? 55 dolgot biztosan!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.