Rutin térdműtét után halt meg a modell

modell halál műtét térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul belehalt egy rutin térdműtétbe a világ egyik leghíresebb molett modellje, Mia Amber Davis.

Egyelőre még az orvosok sem tudják, hogy mi okozhatta Mia Amber Davis hirtelen és tragikus halálát. A magyar közönség által leginkább a Cool túra című amerikai tinivígjátékból ismert hölgy ugyanis csupán harminchat esztendős volt - írta a Bors.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A modell térdét egy régi kosárlabda-sérülése miatt műtötték meg, egy Los Angeles-i klinikán, ami után rögtön haza is engedték. Másnap reggel még beszélt a férjével Michael Yard-dal, aki szerint akkor a hangján még nem érződött, hogy bármi baja lenne, nem sokkal később azonban rosszullétre és szédülésre panaszkodott. Testvére azonnal visszavitte a kórházba, ahol pár óra múlva életét vesztette. A férje a halálhírét ezután a New York-i tartózkodása ideje alatt kapta meg, ahonnan azonnal hazarepült, hogy kiderítse mi történt a feleségével.

Te szertnéd tudni, hogy meddig élsz majd?




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.