betegség család Matt Damon rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sürgősen hazautazott Bostonba Matt Damon, hogy együtt lehessen édesapjával, akiről kiderült, hogy súlyos rákos beteg.

Különösen ritka, úgynevezett myeloma multiplexben (plazmasejtes leukémiában) szenved Matt Damon édesapja, akihez fia azonnal hazarepült Bostonba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A sorsügynökség sármos sztárja miután megérkezett a Massachusetts General Kórházba, apja orvosaival is beszélt, akiknek mélységes háláját fejezte ki a kezelésekért és a kedvességükért. "Az utóbbi években sok barátunkat vesztettük el a rák miatt, de sosem gondoltam volna, hogy az apámmal is ez történhet, aki ráadásul maratoni futó is" - tette hozzá a 40 éves színész.

Matt és édesapja közt különösön jó és bensőséges viszony van, amit a sztár felpörgetett csillogó élete sem árnyékolt be. "Próbáltuk nem túl komolyan venni ezt a sztárság dolgot. A viccet félretéve nagyszerű gyerek, ő minden, amit csak egy apa kívánhat" - mondta fiáról a beteg Kent Damon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.