házasság válás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ismét bekötik a dögös műsorvezető fejét...

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!




TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com

Korábban mindenki azon csámcsogott, hogy Claudia egy nős férfit csábított el. A szerelmi botrány azonban elcsendesedett a gerlepár körül, és még mindig nagyon boldogok együtt. "Ha Péter felesége beleegyezik a válásba, akkor hozzámegy Dia" - mondta a Blikknek Liptai István, Claudia édesapja. "Az előző férjének, Gesztesinek nem igazán örültem. Péter azonban jóképű, rendes fiatalembernek tűnik. Remélem, minél előbb meglátogatnak és bemutatja nekem. Jó lenne tudni, kivel is köti össze a lányom az életét" - tette hozzá a férfi.

Szólj hozzá: Te mit nézel a tévében?



Liptai Claudia többször beszélt már arról, hogy nem lenne ellenére, ha kistestvért szülhetne lányának, Pankának. "Szeretnének gyereket is" - mesélte István bácsi. "Örülök, hogy rendbe jöttek végre Dia dolgai. Annyi mindenen keresztülment. Nagyon megérdemelné már, hogy boldog legyen. Közel két hónapja nem láttam, de megértem, hogy nincs ideje rám. Én már azért is hálás vagyok, hogy gondoskodik rólam és befizeti a csekkjeimet" - mondta a férfi a Blikknek.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.