Napról napra romlik a világsztár állapota

színész elhízás reptér egészség Róma tolószék Gérard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gérard Depardieu, aki a kezdvezményesebb adózás miatt legutóbb Belgiumba költözött, az ünnepek idejére érkezett az olasz fővárosba. A francia színész azonban a reptéren nem bírt lábra állni, így a személyzet tagjai tolták el az autójáig.

A sztár, aki pár hete még ittas állapotban esett le a motorjáról, mostanra olyan rossz állapotba került, hogy gépe landolása után nem bírt a saját lábán elmenni az autójáig. A hatalmasra hízott Depardieu-t a római Caimpino reptéren a személyzet tagjai tolták ki és segítették be a kocsiba, és látszólag szörnyű fájdalmai is vannak. A 63 éves színésznek vigyáznia kellene magára, fel kellene hagynia eddigi életmódjával, egészségi állapota ugyanis napról napra romlik.

Northfoto
Northfoto

Depardieu nemrég hatalmas felháborodást keltett azzal, hogy eladta franciaországi házát és Belgiumba költözött. A megváltozott adórendszernek köszönhetően ugyanis hazájában olyan sokat kellene fizetnie, hogy teljesen tönkremenne. A színész azt nyilatkozta, hogy nem azért dolgozik 14 éves kora óta, hogy az állam mindenéből kiforgassa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.