Letöltendő szabadságvesztés a műsorvezető karácsonyi ajándéka

kutya műsorvezető szabadságvesztés Tornóczky Anita letöltendő állatvédelem ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elsőfokú ítélet letöltendő szabadságvesztésének örül az egykori műsorvezető, és hiába tűnik nagyon furcsának, ez az érzés nem gonoszságból fakad.

Tornóczky Anita és a többi lelkes állatvédő szinte nem is kaphatott volna szívet melengetőbb karácsonyi ajándékot, mint egy fontos és pozitív üzenetet hordozó bírói ítéletet.

Forrás: Állatvédőrség/Facebook
Forrás: Állatvédőrség/Facebook

Anita és egy másik mentett kutyus

A Tetovált Állatmentők két éve egy budai félkész házból a rendőrség segítségével mentettek ki egy kutyust, akit a ház első emeleti erkélyén találtak kihűlve, saját ürülékébe, vizeletébe fagyva, a szerencsétlen pára mozdulni sem tudott. A szomszédok etették, csak tőlük kapott szeretetet, be is fogadták volna, de a gazdája, a vádlott nem adta. Szerinte a kutya jól érezte magát. A férfi első fokon letöltendő szabadságvesztést kapott.
"Ahhoz képest jó az ítélet, hogy a férfi nem aktív állatkínzó, de véleményem szerint még ez is kevés. A törvény lehetővé tenne sokkal szigorúbb ítéletet is, és remélem másodfokon ilyen születik majd, nem enyhébb" - örömködött Anita, aki az Állatvédőrség egyik arca, szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.