Ez lenne a végleges megoldás a kilók ellen?

gyomor műtét fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vizl Péter néhány éve a TV2 Nagy fogyás című műsorának egyik szereplője volt. A férfi akkor jó néhány kilótól megszabadult, de azóta mindet visszahízta. Ez pedig már nem az első alkalom volt Péter életében.

Péter már többször hízott 80-ról 170 kilóra - ez a jojózás azonban nagyon káros az emberek egészségére. "Képes vagyok arra, hogy ötven, hatvan, hetven kilót leadjak, de nem tudom megtartani" - vallotta a férfi. Péter most egy olyan eljárásnak vetette alá magát, amely után állítólag bármit és bármikor ehet. Az új eljárás neve gyomorbypass-műtét, ami egy régi műtét, negyvenéves múltra tekint vissza. A dolog lényege, hogy a beteg a műtét után már nem tud annyit enni, mint korábban. Péter reméli, ezzel az eljárással végre sikeres lehet a fogyása, mert ő még szeretne maratont futni és végigjárni az El Caminót.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Tipp! Sztárok, akik botrányosan elhíztak! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.