A megasztáros kedvese miatt lett beteg az énekesnő édesanyja

baleset Megasztár korkülönbség Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakos Andi barátja miatt lett beteg a megasztáros lány édesanyja.

Margó arccal esett a földre, összetörte az orrát és agyrázkódása lett. A Blikk úgy tudja, mentővel kellett kórházba vinni a 27 éves Szakos Andrea édesanyját hétfő hajnalban. Az asszony ugyanis elájult és összetörte magát. Margó most nem a pénztelenség miatt borult ki, hanem Andrea barátja, Gergő miatt. "Teljesen ki vagyok borulva, múlt csütörtökön annyira összevesztünk Gergővel, hogy azóta sem beszélünk. Én nem tudom palástolni az érzelmeimet, és azt még nehezebben viselem, hogy Gergő és a családja uszítják a lányom ellenünk. Leestem a WC-ről a földre. A kutyák ébresztették fel a páromat és a másik lányomat, Katát, akik azonnal hívták a mentőket. Enyhe agyrázkódásom van, az orrcsontom eltört, és azóta is szédülök" - mesélte Margó a Blikknek a véletlen balesetéről.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az édesanya csak szerdán árulta el a lányának, mi történt. "Folyamatosan kérdezgetett, ki jön az élő adásra, és nem értette, én miért nem leszek ott. Be kellett vallanom neki az ájulást, de azt nem tudja, hogy saját felelősségemre jöttem ki a kórházból" - tette hozzá az asszony.

Andi is nehezen viseli a szerelme és a szülei közti feszültséget, és minden vágya az, hogy anyja végre elfogadja, ő és a nála kilenc évvel fiatalabb Gergő egy pár. "Próbálom úgy felfogni, hogy legalább nem történt nagyobb baja. Felnőtt ember vagyok, saját döntésekkel. Neki nincs helye a párommal való kapcsolatomban" - jelentette ki az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.