Fogatlanná vált a topmodell: egy baleset után vesztette el első négy fogát

modell szupermodell fog autóbaleset kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves exszupermodell, Paula Hamilton kitörte első fogait és még egy rendőrkutya is megharapta, miután autójával ittasan belerohant szomszédja üvegházába.

A brit Paula Hamilton az 1980-as években éppen egy német automárka reklámkampányával vált ismertté, és hamar a szakma csúcsára ért, ám miután kapcsolatai sorozatosan zátonyra futottak, alkohol- és drogproblémái miatt egyre több időt töltött elvonókúrákon.

Egy bizarr autóbaleset következtében az egykor káprázatos szépségű szupermodell első négy foga teljesen kitört. Hajnali 4 óra tájban ugyanis autójával belecsapódott egy házba Berkshire-ben. Az autó szerencsére nem érte el a lakóépületet, csak a házhoz épített télikertet tarolta le, bár így is 20.000 fontos (kb. 7 millió forintos) kárt okozott a tulajdonosnak.

Northfoto
Northfoto

Miután a kiérkező rendőrök a modellt és az anyósülésen utazó, 22 éves férfiismerősét kiszedték az autóból, a volt modell szökni próbált. A nőt az egyik rendőrkutya akadályozta meg a szökésben, ám Hamilton csúnyán megsérült, ugyanis a kutya ugrásától olyan szerencsétlenül esett el, hogy kitörtek elülső fogai.

A balesetet követően Paula Hamiltont azonnal kórházba szállították, hogy megvizsgálják, kábítószerezett-e a baleset előtt. Alig pár órával a balesete után a nő mindenkinek azt kiabálta, hogy imádja a kocsiját, ami megmentette az életét, valamint Asperger-szindrómában szenved, ami az autizmus egy formája.

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra a vizsgálatok eredményét, vajon volt-e tudatmódosító szer az egykori szépségideál vérében a baleset ideje alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.