Sokkoló baleset! Lefejezte a híd a tinédzsert!

buli tinédzser baleset szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Daniel Fernandez több mint hatvan barátjával ünnepelte a születésnapját, amikor egy tragikus véletlen során a fejét összetörte egy híd. 

A fiatalok együtt indultak a buli helyszínére, New Jersey-be. Már az út is a mulatozásról szólt, hiszen egy szórakozóhelynek kialakított emeletes buszt béreltek ki hozzá. A jármű alsó szintje táncteremnek volt megépítve, ahol érintőképernyős üdítős automaták, műholdas tévé, WiFi tette még kellemesebbé a társaság útját. A kényelmet és a szórakozást szolgálta fent egy V.I.P. szoba és a busz szintjeire beszerelt egy-egy hangrendszer is - tudtuk meg a Blikktől.

A fiatalok Queensből érkeztek, ahol egy egyetemi előkészítő iskolában tanulnak. A jármű áthajtott New Yorkon, miközben a fiatalok buliztak a fedélzetén. A mulatság azonban egy pillanat alatt véres látomássá változott. Az ünnepelt ugyanis elhatározta, hogy kinéz a busz tetőablakán. Nem kellett volna: a guruló szórakozóhely éppen akkor hajtott át a George Washinton híd egyik felüljárója alatt. A srác feje nekiütközött a vasbeton szerkezetnek.

A fiatalembert súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők, de már halott volt, mikor odaértek vele. Más nem sérült meg a szórakozó társaságból, többen azonban sokkot kaptak barátjuk halála miatt.

Forrás: Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.