Botrány az egykori sztárpárnál - A modell a házasságuk alatt is megcsalta énekes férjét

válás Seal megcsalás Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, megvan az oka annak, hogy miért vált el Heidi Klum szupermodell és férje, Seal.

A négy gyermek után is gyönyörű Heidi Klum mostanában a megszokottnál többet mutatkozik azzal a férfival, aki négy éve a testőre: ő Martin Kristen. Nemrég a német modell Szardínia szigetén nyaralt, ahol természetesen a férfi is ott volt vele. A nő többször átölelte a férfit, épp úgy viselkedtek, mint akik együtt vannak - állítják a bennfentesek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykori férj, Seal sem hagyta szó nélkül a történteket: "Nézzék, mindig ez van, ha két ember különválik. Továbblépnek, ami azt is jelenti, hogy más emberek is belépnek az életükbe. Sosem vártam el, hogy Heidi utánam apácaként élje az életét, és a legfontosabb dolog nekem még mindig az, hogy a gyerekeim boldogok legyenk" - vallotta Seal. "Egyébként pedig, ha már valaki belép az életükbe utánam, az olyavalaki legyen, akit ismernek. Nem vártam többet Martintól, én inkább azt szerettem volna, ha Heidi vár legalább a válásig..." - tette hozzá Seal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.