5 éve nem evett semmit Nicola – Szörnyű betegség kínozza

Forrás: Facebook/Nicola Nichols -
hányás hajhullás betegség szövődmény esküvő gyomor lány orvos táplálás influenza evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Nicola Nicholsról családja és orvosai is sokáig azt hitték, étkezési zavartól szenved. A fiatal lány rosszulléteit azonban kiderült, valami egészen más okozza: néhány évvel ezelőtt úgynevezett gasztroparézist diagnosztizáltak nála.

Még az esküvőjén sem tudta megkóstolni a rengeteg finomságot Nicola Nichols, aki gyakorlatilag öt éve képtelen megenni bármit is.

A 25 éves lányról sokáig azt hitték az orvosok, hogy étkezési zavara van, miután nagyjából semmilyen étel nem maradt meg benne: volt olyan, hogy egy nap ötvenszer hányt. Később derült csak fény a valódi okra: Nicola az úgynevezett gasztroparézistől szenved, amely az influenza szövődményeként alakulhatott ki nála.

Forrás: Facebook/Nicola Nichols

Ennek lényege, hogy a kétgyerekes anyuka gyomra nem tudja magát a hagyományos módon üríteni, ezért egy cső segítségével tudják csak táplálni a fiatal nőt, aki mindezeken túl haja kihullását dolgozta fel a legnehezebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.