Álomnászúton járt Gergely Róbert

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Gergely Róbert Miami nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tavaly, 7 év együttlét után vette feleségül Némedi Varga Tímeát, a nászútra pedig 2015 elején jutottak el. 

A színész és párjamár a Valentin-napot is hófehér homokos strandon, delfinekkel szerette volna tölteni, és álmok meg is vaósult. ,,Féltem, szorongtam a 14 órás repülőúttól, de kibírtam egy kis gyógyszer segítségével. Teljesült az álmom, hogy delfinekkel úsztam, csodás volt megsimogatni őket, viszont iszonyú hideg volt még a víz, de mégiscsak bemerészkedem miattuk" - vallotta Tímea a Blikknek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Gergely Róbert és felesége Floridát fedezték fel, jártak Naples-ben, Key Westen, a Maraton szigeten - ez utóbbin laktak egy gyönyörű szállodában, aminek az óceánból lekerített részén saját delfináriuma volt. ,,Bár Timi tengerparti esküvőt szeretett volna, ez nem valósult meg. Arra is nagyon vágyott, hogy a télből elmehessünk a nyárba és ez most valóra vált. Mínusz négy fokos hidegből érkeztünk a húsz fokos tavaszba. Miami Beachen élhettük meg az filmekben látott nyarat, a fürdést és az igazi éjszakai életet, a folyamatos nyüzsgést" - mesélte Robi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.