Véget ért a szerelem? Susan Sarandon pasija cáfolt

Forrás: AFP/Eugene Gologursky -
közlemény cáfolat Jonathan Bricklin valóságshow szerelem szakítás Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal korábban még az állítólagos szakításuktól volt hangos a sajtó, a színésznő 37 éves párja, Jonathan Bricklin hivatalos közleménye azonban egészen mást mond.

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Susan Sarandon és a nála 31 évvel fiatalabb kedvese, Jonathan Bricklin úgy döntött, véget vet 5 éve tartó szerelmüknek.

Forrás: AFP/Eugene Gologursky

A külföldi sajtóorgánumok akkor arról cikkeztek, a 68 éves színésznő nem mindenben értett egyet fiatal barátjával egy hamarosan induló új reality-showműsor kérdéseiben, nézeteltéréseik pedig végül a szakításhoz vezettek. Bricklin nemrég a New York Post hasábjain vette elejét a találgatásoknak.

Sztárok, akik 2014-ben szakítottak egymással

Sok híresség döntött úgy tavaly, hogy külön utakon folytatja párjától. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a tavalyi év legtöbbet emlegetett szakításait.

A nemrég nagymamává lett Sarandon és Bricklin 2010-ben kezdtek találkozgatni, kapcsolatukat azonban egészen tavaly októberig nem vállalták fel nyilvánosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.