Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjával

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson -
Robert Pattinson FKA Twigs meztelen menyasszony fürdő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog.  

Robert Pattinson barátnője, egyes hírek szerint menyasszonya, nagyon érdekes egyéniség. Tahliah Debrett Barnett, művésznevén FKA Twigs legutóbb például extrém videoklipjével hívta fel magára a figyelmet. Most pedig azzal, hogy meztelenül fotózta le a stylistja, Karen Clarkson miközben a kádban fürdőzött. Lehet, hogy többet is bevállalt a szabad szellemű lány a stylisttal?

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson

A lányok egyébként Ausztriában egy ékszermárka üzletének megnyitóján partiznak. Az énekesnő ebben a csillogó outfitben jelent meg az eseményen. Egyesek szerint az állítólagos jegygyűrű is ott van FKA Twigs ujján.

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson

Reméljük, a híresség nem követi Robert Pattinson exét, aki egy leszbikus kapcsolatban találta meg a boldogságát, és kitart a színész mellett, akivel egyébként cukin mutatnak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.