Szexi dadus? Soha! Nézd meg, Ben Affleckéknél mi lett a vége!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete sokkolt bennünket a hír, hogy válik Ben Affleck és Jennifer Garner. De most azt kell mondjuk, a kínos részletek még sokkolóbbak. Hölgyek, jól gondoljátok meg, milyen dadust választotok!

Vajon Jennifer Garner nem volt elég elővigyázatos, amikor a fiatal és szemrevaló Christine Ouzounian-t választotta ki a gyermekei mellé? Vagy a kicsik és a filmek miatt már nem maradt ideje, hogy szemmel tartsa a mostanra alaposan kigyúrt férjét és a fiatal nőt? Most újabb részletek láttak napvilágot az év egyik legmeglepőbb sztárszakításáról.

Amikor még minden szép és jó volt Forrás: AFP/Jason Merritt

A paparazzik rászálltak Ben-re és a dadusra, és nem is hiába. Kiderült, a színész a luxus Los Angeles-i Bel-Air hotelben foglalt szobát a nőnek, akit Jennifer egy hónapja küldött el. Egy szoba egy hétköznap éjszakára körülbelül 288.000 Forintba kerül, hétvégre azonban az ár a hétköznapi másfélszerese. A sikeres dadust itt fotózták le a múlt héten, és a napokban is, a képeket ITT meg is nézheted. Állítólag a színész több hónapra foglalt szobát a lánynak, és annyi pénzt is adott neki, ami bőven fedezi majd, amire csak szüksége van, legyen az a mindennapi koktélozás vagy ruhavásárlás. Christine pedig állítólag roppant hálás a filmsztárnak, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot telefonon, és azt is megbeszélték, hogy egyelőre nem nyilatkoznak a kapcsolatukról.

De hogyan jutottak el idáig? A dolgok nyár elején kezdtek kiderülni: Garner ugyanis a kanadai Montreálban forgatott, és ekkor még csak pletykákat hallott férje és a dadus kapcsolatáról. Majd r Jennifer meglepő lépésre szánta rá magát: meghívta a nőt, hogy ő is tartson velül a család bahamai nyaralására. Jennifer a forgatásról egyedül utazott a Bahamákra, míg Ben, a dadus és a gyerekek Los Angelesből repültek. De ekkor valami történhetett: Jen megérkezése másnapján a férje és a dadus egy magángéppel elrepültek, mondván, hogy Ben egy pókerversenyre megy Las Vegasba, a dadusnak pedig dolga van Los Angelesben. Ám természetesen ebből semmi sem volt igaz: a gerlepár együtt romantikázott egész hétvégén Las Vegasban, és erről fotók is készültek. Így nem csoda, ha a bahamai nyaralás vége az lett, hogy Jennifer kirakta férje szűrét és kirúgta a dadust. Azóta telefonon sem reagál Affleck megkereséseire - a részéről ennyi volt a házasság.

Persze nem csak Ben Affleck képes arra, hogy a bébiszitterrel lépjen félre - ITT összeszedtük azokat a világsztárokat, akik hozzá hasonlóan a lehető legkönnyebb utat választották. Szimpatikusak, ugye?

Te felvennél egy csinos dadust a gyerekek mellé?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.