Tinder-tündérmese: Az applikáción ismerte meg álmai nőjét egy üzleti út alatt

Forrás: Thinkstock -
Tinder utazás szerelem randiapplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas és Grace akkor tetszettek meg egymásnak a randapplikáción, mikor a férfi üzleti úton volt.

Bár az alkalmazást legtöbben csak egy gyors numera összehozására használják, mégis akadnak még Tinder-tündérmesék. Thomas a lakóhelyétől 1100 kilométerre húzogatta az alkalmazást, mikor Chicagóban volt egy üzleti úton. Nem is gondolta volna, hogy élete nője lesz az a lány, akivel unalmas óráiban a hotelben ülve csetelt.

Forrás: Thinkstock

Mivel a lány az utazós fotóival keltette fel Thomas figyelmét, a férfi megígérte Gracenek, hogy elviszi Kínába, ha a lány pedig őt Új-Zélandra utaztatja.

Egy ideig beszélgettek egymással, de nem találkoztak, aztán Thomas hazautazott Chicagóból. Az üzenetváltásnak azonban nem lett vége. Egy idő után végre személyesen is találkoztak, a randi olyan jól sikerült, hogy onnantól kezdve minden hétvégén egymáshoz repkedtek 1100 kilométert.

Az ígéretet mindketten beváltották: Kínát már megjárták közösen, repjegyeiket pedig már megvásárolták Új-Zéladra is.

Fiúk a Tinderen

Vannak olyan időszakok, mikor az ember lánya egészen az ujjai görcsbe állásáig simogatja a képernyőt jobbra-balra, de eredménye nem lesz a digitális bulinak, csupán felidegesedik. Légyszi, fiúk, csak ezt ne!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.