Johnny Depp felesége, Amber Heard bántalmazta az exét

Forrás: AFP -
válás Amber Heard Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard azzal vádolja Johnny Deppet, hogy többször megütötte, ám most egy meglepő titok derült ki a múltjáról...

Nemrég robbant a hír, ami meglepte az egész világot: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak néhány napra rá látott napvilágot: Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a férjét, és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végigitta és -drogozta.

Forrás: AFP

Mindezek után azt hihetnénk, hogy a sorozatos botrányoknak vége, de

ez a páros rengeteg meglepetést tartogat még számunkra.

Nemrég például kiderült, hogy Amber Heard volt már házas, de eddig titkolta. A TMZ pedig kiderítette, hogy Ambert korábban már letartóztatták, mert annyira összeveszett a volt barátnőjével, Tasya van Ree-vel, hogy

meglökte, és meg is pofozta!

Akkor a rendőrség egy napra bevitte a színésznőt, de a másnap elengedték.

Ki ez a titokzatos barna lány Johnny Depp oldalán?

A világsztár a jelek szerint nem zuhant nagyon magába a válása miatt: Johnny Deppet egy svéd hotelben kapták lencsevégre egy nagyon szemrevaló hölgy társaságában. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.