Már nyílt titok Jamie Foxx és Katie Holmes szerelme

Forrás: AFP -
párkapcsolat Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb hírek szerint már csakis a sajtó előtt titkolózik a pár. 

Jó ideje pletykálják már, hogy együtt van Tom Cruise exe és az Oscar-díjas színész. A pár barátai szerint állítólag már összejárnak, csak hivatalos közleményt nem adtak még ki kapcsolatukról. Jamie régi barátja, Claudia Jordan, a kissé pletykás celeb mesélt nemrég ismét arról, hogy imádja egymást a két sztár.

Forrás: AFP

Claudia szívesen haknizik barátai szerelmével, de nincs mit tenni: ha a pár nem nyilatkozik, valaki biztosan mesélni fog kettőjükről, és ezt most Claudia tette meg, aki szerint a baráti körben jó ideje nyílt titok a románc.

Jamie eddig egyszer cáfolta a híreket, akkor azt mondta, nevetséges, hogy azért, mert táncolt a színésznővel egy jótékonysági bálon, máris párként tekintenek rájuk...

Bár az is biztos, Katie Holmes valószínűleg tanult korábbi hibájából, és nincs kedve ezt a kapcsolatát is a nyilvánosság előtt élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.